ISPITIVANJE INTERESA za cijepljenje ugostiteljskih i turističkih djelatnika, moli se informacija

Poštovani ugostitelji i turistički djelatnici,

Ministarstvo turizma i sporta iniciralo je prikupljanje podataka zaposlenika s ciljem dobivanja kvalitetne baze podataka za potrebe javno zdravstvenih službi zaduženih za provedbu Programa cijepljenja, kojim bi sektor turizma bio stavljen u prioritetnu skupinu.

Želeći u ovim turbulentnim vremenima maksimalno pridonijeti svim naporima kojima je rezultat izlazak i završetak epidemije te kvalitetna i sigurna provedba turističke sezone molimo za žurnu dostavu sljedećih podataka:

•             ukupan broj stalno zaposlenih koji su zainteresirani cijepiti se

•             ukupan broj sezonskih radnika koji bi mogli biti zaposleni tijekom sezone

Ljubazno molimo informaciju o broju zaposlenih za koje je potrebno osigurati prioritetno cijepljenje dostavite u Udruženje obrtnika Pazin do 1.travnja 2021. godine na e-mail: uo.pazin@hok.hr.

Po prikupljenim podacima za svoje članstvo ugostitelja i turističkih djelatnika, Udruženje obrtnika Pazin će iste dostaviti u Hrvatsku obrtničku komoru gdje će se podaci objedinjavati za daljnje postupanje prema Ministarstvu turizma i sporta.

(Podaci koji su potrebni: Naziv i adresa obrta, broj zainteresiranih stalnih radnika uključujući i vlasnike-obrtnike i broj sezonaca koji bi mogli biti zaposleni tijekom sezone)

Ova anketa je informativna i služi za procjenjivanje zainteresiranosti turističkog sektora za cijepljenjem i radi osiguravanja odgovarajućih količina cjepiva.

Odgovorom na ovaj mail NE UPISUJETE SE za proces cijepljenja.