Poziv na sastanak svim ugostiteljima i trgovcima s područja Grada Pazina-o programu “Veseli prosinac” i “Klizalište u srcu Istre”

Nakon prošlogodišnje pauze uvjetovane pandemijom bolesti COVID-19, Grad Pazin sa suradnicima ove godine radi na organizaciji programa koji će se, ukoliko epidemiološke mjere budu dozvoljavale, odvijati u Pazinu tijekom prosinca 2021. i siječnja 2022. godine.

Riječ je o već tradicionalnom programu „Veseli prosinac u Pazinu“ koji je duži niz godina zajednički nazivnik za sva zabavna, kulturna i prigodno-blagdanska događanja koji se tijekom prosinca odvijaju u Pazinu u organizaciji Grada Pazina i brojnih suradnika, te o programu klizališta koje će biti otvoreno tijekom prosinca 2021. i dijela siječnja 2022. godine. Klizalište će pratiti i ponuda na nekoliko adventskih kućica te prigodni programi za posjetitelje.

Nakon serije sastanaka i konzultacija sa brojnim suradnicima: Turističkom zajednicom središnje Istre, Udruženjem obrtnika Pazin (uključujući trgovce i ugostitelje) te udrugama i ustanovama s područja Grada Pazina (uključujući udruge iz područja kulture, odgojno-obrazovne ustanove, crkvu i druge), Grad Pazin kreirao je koncept manifestacije. Koncept je kreiran na način da prati trenutne epidemiološke mjere i bude spreman na prilagodbu eventualnim novim mjerama.

Pozivamo Vas na sastanak koji će se održati

u srijedu 17. studenoga 2021. godine u 12.00 sati

u sali za sastanke Spomen doma (suteren, ul. Šetalište Pazinske gimnazije 1)

Na sastanku će biti prezentiran koncept manifestacije i daljnji koraci, što uključuje:

  1. Predstavljanje Klizališta u srcu Istre i koncepta organizacije prostora,
  2. Predstavljanje ostalih programa manifestacije,
  3. Predstavljanje koncepta Dana Palačinki (11.12.2021.) i poziv na suradnju u organizaciji,
  4. Informacija o adventskom uređenju grada i poziv na suradnju,
  5. Razno, upiti i komentari.

Napominjemo kako je, Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja (12. studenoga 2021.) https://www.koronavirus.hr/uploads/Odluka_obvezno_testiranje_7192ff4433.pdf,

ulazak u prostorije Spomen doma kao javne ustanove dozvoljen samo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

izvor: https://www.pazin.hr/poziv-na-sastanak-svim-oprogramu-veseli-prosinac-i-klizaliste-u-srcu-istre/